Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on valinnut toimistomme lakiasiainpalveluiden palveluntuottajaksi

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on valinnut lakiasiaintoimistomme sairaanhoitopiirin sekä sen tytär- ja osakkuusyhteisöjen lakiasiainpalveluiden palveluntuottajaksi. Sopimus on voimassa kaksi vuotta. Sopimukseen sisältyy vuoden mittainen optiokausi.

 

Sopimus kattaa pääasiassa työ- ja virkaoikeuden sekä niihin liittyvät oikeudenkäynnit, julkiset hankinnat ja niihin liittyvät valitusprosessit, kiinteistö-, rakennus- ja urakkaoikeuden ja niihin liittyvät valitus- ja oikeusprosessit, yhtiö- ja sopimusoikeuden sekä rikosasioita koskevat oikeudenkäynnit.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 29 kuntaa länsirajalta itärajalle. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaanhoitopiiristä. Sairaanhoitopiirin alueella asuu n. 400 000 henkilöä.

Lehdistötiedotteesta 17.8.2016:

”Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä saadessamme toteuttaa laaja-alaisesti juridisia palveluita yhdelle maamme suurimmista sairaanhoitopiireistä. Asiantuntijoidemme vuosikymmenten ajan jatkunut työskentely sairaanhoitopiirien ja muun julkisen sektorin kanssa laajenee sopimuksen myötä merkittävästi”, sanoo toimitusjohtaja Jukka Pakkanen. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tunnetaan läpi Suomen innovatiivisena ja dynaamisena terveyspalveluiden tuottajana. On kunnia päästä työskentelemään Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin juridisten kysymysten parissa.

 

Lakiasiaintoimisto Pakkanen Oy

0400 997 471 | myynti@pakkanenlaki.fi

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki