Toimistomme toimi ECM:n avustajana julkiseen tarjouskilpailuun liittyvässä muutoksenhaussa

ECM on yksi alansa johtavista toimijoista maailmassa. Yhtiöllä on kunniakas viisikymmenvuotinen historia rautatieinfrastruktuurin alalla. ECM on yksi suomalaisen rautatieinfrastruktuurin pitkäaikaisista ja luotetuista toimittajista.

 

”Lakiasiaintoimisto Pakkanen hoiti muutoksenhaun ja sopimusasiat liittyen Liikenneviraston järjestämään julkiseen tarjouskilpailuun. Toimialamme tarjoukset ovat hyvin laajoja ja vaativia runsaiden teknisten yksityiskohtien vuoksi, ja näin ollen jouduimme valitsemaan avustajamme huolellisesti.

Tarjouskokonaisuuden arvoksi oli arvioitu 300-400 miljoonaa euroa, joten tämä oli meillekin erittäin merkittävä hanke. Lakiasiaintoimisto Pakkanen hoiti koko prosessin todella asiantuntevasti ja muutoksenhakuprosessi neuvotteluineen päättyi siihen ratkaisuun, jota olimme toivoneet.

Lakiasiaintoimisto Pakkasen asiantuntijat tuntevat hankintalain ja hankintadirektiivit ja näihin liittyvät tilanteet perinpohjaisesti. Lain ja sen soveltamisen tuntemuksen lisäksi korvaamaton apu meille oli lakitoimiston asiantuntijoiden neuvottelutaidoista ja Liikenneviraston kanssa käymiimme neuvotteluihin liittyvässä konsultoinnissa. Tämän kaiken lisäksi lakitiimin kanssa oli mukava asioida ja tehdä töitä. Vuorovaikutus toimi todella hyvin, vaikka aikataulut olivat joskus tiukkoja. Joustavuus heillä todella tarkoitti joustavuutta, heidän väkensä teki kaiken ajallaan riippumatta siitä kuinka vaativasta tai nopeasti tehtävästä asiasta oli kyse.

Kaiken kaikkiaan voin lämpimästi suositella Lakiasiaintoimisto Pakkasta julkisiin hankintoihin, vaativiin sopimusasioihin ja sopimusneuvotteluihin.

- Minna T. Talikka Contigiani, ECM S.p.A.

 

Hankintajuridiikan palvelumme yrityksille:

https://pakkanenlaki.fi/lakiasiaintoimiston-palvelut/yrityksien-lakipalvelut/103-tarjoajana-julkisessa-kilpailutuksessa

Hankintajuridiikan palvelumme julkiselle sektorille:

https://pakkanenlaki.fi/lakiasiaintoimiston-palvelut/julkisen-sektorin-lakipalvelut/68-julkiset-hankinnat

Lakiasiaintoimisto Pakkanen Oy

0400 997 471 | myynti@pakkanenlaki.fi

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki