Tarjoajana julkisissa hankinnoissa

Hinta: 495 + alv 24% (9-15)

Luennoitsija: OTM, KTM, LL.M. Jukka Pakkanen

Koulutuspaikka: Helsinki

Tilaa koulutus

Koulutuspäivän keskeinen sisältö:

Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus menestyä tarjoajana julkisissa hankinnoissa, jos hankintalaki on hallussasi. Mikäli haluat laajentaa liiketoimintaasi myös julkiselle sektorille – osallistu käytännönläheiseen koulutukseemme. Hankintalain mukaisesti hyvin pienikin virhe saattaa johtaa kohdallasi tarjouksesi hylkäämiseen – eliminoi siis tämä ja osallistu koulutukseemme.

Koulutuksessamme kerromme käytännönläheisesti miten hankintalain muutokset vaikuttavat tarjouksen tekemiseen. Käymme koulutuksessa läpi kaikki hankintaprosessin keskeiset vaiheet käytännönläheisesti ja esittelemme runsaasti oikeustapauksia. Koulutukseen osallistumisen jälkeen et enää tee tarjouksissani typpillisimpiä virheitä, jotka johtavat tarjouksen hylkäämiseen.

Yllä mainitun lisäksi kerromme millä tavalla hankintayksikkö tarkastaa ja käsittelee saadut tarjoukset sekä sen millä tavalla hankintayksikkö sulkee tarjouskilpailun ulkopuolelle sekä miten hankintayksikkö vertailee tarjouksia ja millä tavalla hankintayksikön tulee perustella vertailu.

Lisäksi koulutuspäivä sisältää neuvoja ja ohjeita oikaisuvaatimuksen ja valituksen tekemiseen sekä liikesalaisuuksien suojaamiseen.

Lakiasiaintoimisto Pakkanen Oy

0400 997 471 | myynti@pakkanenlaki.fi

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki